[vc_row css=”.vc_custom_1411476638326{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;background-color: #eaeaea !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

„Atât cât mă ajută forțele și rațiunea, prescripțiunile mele să fie făcute numai spre folosul și buna stare a bolnavilor, să-i feresc de orice daună sau violență.(…) Sacră și curată îmi voi păstra arta și îmi voi conduce viața.”

– Citat din Juramantul lui Hippocrate –

Acestea sunt principiile care stau la baza activitatii mele profesionale. Cred cu tarie in arta de a vindeca iar pasiunea si dedicarea m-au facut sa aleg medicina.

M-am nascut in inima Daciei, la Orastie si poate asta este ceea ce ma face sa imi doresc sa raman ca medic in Romania. Am urmat Universitatea de Medicina „Iuliu Hatieganu” din Cluj Napoca dupa care am promovat examenul de Rezidentiat la Bucuresti si astfel mi-am ales specialitatea.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” style=”vc_box_shadow_border_circle” image=”286″ img_size=”medium” alignment=”center” img_link_large=””][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

Au urmat cinci ani de acumulare neincetata de experienta la Maternitatea Bega din Timisoara si la Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie Salvator Vuia din Arad. Ultimul an si jumatate de rezidentiat l-am petrecut in Spitalul Clinic Municipal de Urgenta din Timisoara in cadrul sectiei de Chirurgie Oncologica.

Aceasta experienta m-a facut sa vad viata prin ochii bolnavilor, sa inteleg cu adevarat ce inseamna sanatatea si cat de importanta este aprecierea acesteia.

Dupa ce am promovat examenul de specialitate, soarta m-a adus in orasul de pe malul Muresului unde am avut sansa sa imi pun toata experienta si cunostintele dobandite in slujba voastra.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]